Архів новин
: : Всі новини за 2020 рік

Загальна кількість новин - 210
28 вересня 2020 р.
Новому формату проведення турнірів юних науковців бути! Новому формату проведення турнірів юних науковців бути!

27 вересня 2020 року комунальна установа «Волинська обласна Мала академія наук» відкрила свій онлайн-простір для інтелектуальних боїв юних економістів області.  

Детальніше

18 вересня 2020 р.
У Волинській обласній Малій академії наук новий директор У Волинській обласній Малій академії наук новий директор

Вітаємо з перемогою у конкурсі та офіційним призначенням на посаду директора Тетяну Вадимівну Михалюк  

Детальніше

15 вересня 2020 р.
Онлайн-проєкт Онлайн-проєкт "Математика як інструмент мислення"

Національний Центр «Мала академія наук України» запускає онлайн-проєкт «Математика як інструмент мислення» для учнів 7–9 класів, який триватиме до кінця навчального року.  

Детальніше

14 вересня 2020 р.
PITCH DAY OF UF INCUBATOR RESIDENTS 2020<br> Резиденти бізнес-інкубатора МАН отримали підтримку міжнародних  бізнес-гігантів PITCH DAY OF UF INCUBATOR RESIDENTS 2020
Резиденти бізнес-інкубатора МАН отримали підтримку міжнародних бізнес-гігантів

28 серпня 2020 року в онлайн-форматі відбувся пітч проєктів “PITCH DAY OF UF INCUBATOR RESIDENTS 2020”. 11 стартапів від школярів та студентів – учасників бізнес-інкубатора Малої академії наук України Ukrainian Future Incubator – здобули високу оцінку фахівців зі Сполучених Штатів Америки, Польщі й України.  

Детальніше

14 вересня 2020 р.
Забезпечення якісної освітньої системи Волинської обласної МАН на сучасному етапі Забезпечення якісної освітньої системи Волинської обласної МАН на сучасному етапі

07 вересня 2020 року, відповідно до плану роботи комунальної установи «ВО МАН» на 2020-2021 н.р. відбулося засідання педагогічної ради закладу на тему “Забезпечення якісної освітньої системи Волинської обласної МАН на сучасному етапі”.  

Детальніше

3 вересня 2020 р.
Запрошуємо до участі у Фестивалі шістдесятництва  та дисидентського руху! Запрошуємо до участі у Фестивалі шістдесятництва та дисидентського руху!

З 10 по 25 жовтня 2020 року Національний центр «Мала академія наук України» проведе Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху в онлайн-форматі. Захід буде організовуватись задля поширення знань про науковців, письменників, режисерів, акторів, художників, дизайнерів, композиторів, які сформували рух опору радянській системі засобами культури.  

Детальніше

3 вересня 2020 р.
ВІТАЄМО ВІТАЄМО

Вітаємо Гулай Ольгу Іванівну, керівника секції матеріалознавства Волинської обласної Малої академії наук, з врученням диплому професора кафедри матеріалознавства Луцького національного технічного університету.  

Детальніше

3 вересня 2020 р.
ПОЧАТОК ПРОВЕДЕННЯ ВІДБОРУ СЛУХАЧІВ  ДЛЯ УЧАСТІ В КУРСІ З АТОМНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ ПОЧАТОК ПРОВЕДЕННЯ ВІДБОРУ СЛУХАЧІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КУРСІ З АТОМНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ

Запрошуємо слухачів Волинської обласної Малої академії наук та всіх бажаючих взяти участь у відборі для участі в курсі з атомної енергетики серед учнівської молоді. Учасниками курсу можуть стати учні 10-11 класів, майбутні абітурієнти, зацікавлені в галузі ядерної фізики, які пройдуть реєстрацію та відбір на основі мотиваційних есе.  

Детальніше

1 вересня 2020 р.
Вітаємо з ювілеєм! Вітаємо з ювілеєм!

Сьогодні святкує ювілей керівник секції математики заочної віртуальної школи Волинської обласної Малої академії наук Падалко Ніна Йосипівна.  

Детальніше

26 серпня 2020 р.
Слухачка ВО МАН – учасниця конференції TED Слухачка ВО МАН – учасниця конференції TED

TED (абревіатура від англ. Technology Entertainment Design; технології, розваги, дизайн) — міжнародна організація, що займається розповсюдженням ідей, які мають на меті змінити світ. Національний центр «Мала академія наук України» та мовна школа Brainy English організовували в Києві TED-ed club, що дуже схожий на міні-школу ораторського мистецтва для учнів.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа