Архів новин
: : Всі новини за 2020 рік

Загальна кількість новин - 210
27 листопада 2020 р.
Зміни формату конкурсу-захисту, релевантність освітнього простору: про що говорили на онлайн-нараді Волинської обласної МАН Зміни формату конкурсу-захисту, релевантність освітнього простору: про що говорили на онлайн-нараді Волинської обласної МАН

26 листопада 2020 року для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю та керівників секцій наукових відділень відбулась обласна нарада-семінар: «Освітня система МАН в контексті сучасних трансформацій та змін».  

Детальніше

25 листопада 2020 р.
«Ті, що змінили нашу державу і наш народ» «Ті, що змінили нашу державу і наш народ»

Для вшанування пам’яті загиблих героїв Небесної сотні та для відзначення Дня гідності слухачі ВО МАН секцій «Історії України» та «Математики» (методист Наталія Кулик) провели захід «Хроніка: «Ті, що змінили нашу державу і наш народ»».  

Детальніше

23 листопада 2020 р.
У фокусі лінгвістичних знань У фокусі лінгвістичних знань

Правописні норми української мови перебувають на вістрі часу в мовознавстві уже довгий час. До обговорення змін активно долучаються не тільки знані лінгвісти, а й юні науковці, які тільки починають провадити пошукову роботу. Серед них – слухачі Волинської обласної Малої академії наук.  

Детальніше

23 листопада 2020 р.
Крок за кроком до успіху! Крок за кроком до успіху!

Світ граматики англійської мови – безмежний. Ним можна подорожувати довгий час, вивчаючи тонкощі морфології, конструювання речень, вправляючись у вимові, заодно збагачуючи лексичний запас.

19-21 листопада 2020 року для слухачів секції англійської мови заочно-дистанційної школи організовано цикл онлайн-занять..

Зустрічі проводила Павлюк Алла Борисівна, кандидат філологічних наук, доцент Волинського національного університету імені Лесі Українки  

Детальніше

23 листопада 2020 р.
«Серед усіх наук, що відкривають шлях до пізнання законів природи, найвеличнішою є математика» «Серед усіх наук, що відкривають шлях до пізнання законів природи, найвеличнішою є математика»

Чи знаєте ви, що таке середнє гармонічне та як воно пов’язане з середнім арифметичним, геометричним і квадратичним? Слухачі секції математики заочно-дистанційної школи ВО МАН дізналися про це та ще багато цікавого під час онлайн-сесії, яка відбулася 19-21 листопада 2020 року.  

Детальніше

20 листопада 2020 р.
Своїх потрібно знати в обличчя Своїх потрібно знати в обличчя

Патріот – це не той, хто говорить красиві слова про Україну, прикрашає дійсність, а той, хто бачить труднощі, помилки, невирішені проблеми, розуміє ситуацію в країні та світі, проте не панікує, не збирається тікати туди, де краще, а готовий долати перешкоди, зв`язати свою долю з долею Вітчизни.  

Детальніше

20 листопада 2020 р.
Велике краєзнавче дійство осені Велике краєзнавче дійство осені

18 листопада 2020 року в онлайн–форматі відбулась ІІІ обласна науково–практична конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі України»  

Детальніше

19 листопада 2020 р.
«Соціальна дистанція», «Захист урожаю», «Гасіння поривів вітру», «Зменшення збитків при пожежогасінні»… «Соціальна дистанція», «Захист урожаю», «Гасіння поривів вітру», «Зменшення збитків при пожежогасінні»…

Саме такі завдання розглядали учасники XХІІІ обласного турніру юних винахідників і раціоналізаторів, який відбувся 13 листопада 2020 року. Учасниками дійства стали 6 команд із наукових товариств учнів області.  

Детальніше

18 листопада 2020 р.
СТАРТУЄ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОГО МАТЕМАТИЧНОГО КОНКУРСУ «КЕНГУРУ-2021» СТАРТУЄ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОГО МАТЕМАТИЧНОГО КОНКУРСУ «КЕНГУРУ-2021»

11-13 грудня 2020 року для учнів 2–6 класів відбудеться Всеукраїнський етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру–2021» у форматі онлайн мережі Інтернет з використанням будь-якого доступного пристрою (смартфон, планшет, комп`ютер)  

Детальніше

17 листопада 2020 р.
Пізнаймо світ географії разом з МАН! Пізнаймо світ географії разом з МАН!

З 12 по 14 листопада слухачі секції географії поринули у дивовижний світ науки під час онлайн-сесії заочно-дистанційної школи Волинської обласної МАН. Екскурс сторінками географії школярі здійснювали разом з Миколою Федонюком, кандидатом географічних наук, доцентом Луцького національного технічного університету, керівником секції географії Волинської обласної МАН.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа