Архів новин
: : Всі новини за 2020 рік

Загальна кількість новин - 210
15 грудня 2020 р.
І етап конкурсу-захисту у Волинській обласній МАН стартував! І етап конкурсу-захисту у Волинській обласній МАН стартував!

Грудень у Волинській МАН традиційно передбачає секційні конференції-захисти науково-дослідницьких робіт. Ось і цьогоріч конференції стартували наживо з дотриманням карантинних вимог та в режимі онлайн з використанням дистанційних технологій.  

Детальніше

15 грудня 2020 р.
День з професором на тему: «Як мозок приймає рішення» День з професором на тему: «Як мозок приймає рішення»

Наш лектор - Ілля Кузнєцов, доцент кафедри фізіології людини і тварин Волинського національного університету імені Лесі Українки, кандидат біологічних наук.  

Детальніше

14 грудня 2020 р.
Онлайн-школа методиста МАН Онлайн-школа методиста МАН

Сьогодні у ВОМАН відбулось чергове заняття в рамках «Школи методиста». Учасники школи мали можливість пропрацювали таку важливу навичку як асертивність.  

Детальніше

14 грудня 2020 р.
Більше 2000 юних волинян  взяли участь у математичному онлайн-конкурсі Більше 2000 юних волинян взяли участь у математичному онлайн-конкурсі

11-13 грудня 2020 року відбувся Всеукраїнський етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», який повністю проводився в онлайн форматі.  

Детальніше

13 грудня 2020 р.
ХХVІІ обласний турнір юних фізиків ХХVІІ обласний турнір юних фізиків

9 грудня 2020 року відбувся ХХVІІ обласний турнір юних фізиків, який і завершив турнірний марафон 2020 року. 9 грудня 2020 року відбувся ХХVІІ обласний турнір юних фізиків, який і завершив турнірний марафон 2020 року.

І хоча відбувався турнір в режимі онлайн обговорення розв’язання турнірних завдань відбувалося надзвичайно активно. Турнірна полеміка була аргументованою та емоційною.  

Детальніше

7 грудня 2020 р.
МАН - соціальний ліфт у велику науку.<br> «Візерункове самовираження» Олени Пашук МАН - соціальний ліфт у велику науку.
«Візерункове самовираження» Олени Пашук

Олена Пашук (Кицан) – знана в Україні поетеса, авторка прозових творів, член Національної спілки письменників України, кандидат філологічних наук, доцент Волинського національного університету імені Лесі Українки, керівник секції літературної творчості Волинської обласної МАН. Здається, за яку б ділянку роботи не взялася б пані Олена, скрізь досягне успіху.  

Детальніше

7 грудня 2020 р.
На часі висвітлення питань медіаграмотності На часі висвітлення питань медіаграмотності

4 грудня 2020 року педагоги Волинської обласної МАН взяли участь у круглому столі з питань медіаграмотності. Захід організовано з ініціативи Волинського національного університету імені Лесі Українки в рамках проєкту "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність", що виконується IREX за підтримки Посольств США та Великої Британії, МОН України та Академії Української Преси.  

Детальніше

4 грудня 2020 р.
Сумуємо. Пам’ятаємо… Сумуємо. Пам’ятаємо…

У світлу дорогу вічності пішла душа Луїзи Іванівни Ковбасенко, яка віддала багато життєвого часу та енергії позашкіллю України. Надійний друг Волинської обласної МАН, мудра, щира, порядна та щедра людина, - такою пам’ятатимо її завжди. Світлий спомин про Луїзу Іванівну збереже наша пам`ять.  

Детальніше

3 грудня 2020 р.
ЮНІ НАУКОВЦІ ГОТУЮТЬСЯ ЗАХИЩАТИ ПРОЄКТИ У НОВОМУ ФОРМАТІ ЮНІ НАУКОВЦІ ГОТУЮТЬСЯ ЗАХИЩАТИ ПРОЄКТИ У НОВОМУ ФОРМАТІ

2 грудня в навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-гімназія» смт Стара Вижівка для слухачів секції фольклористики КУ ВО МАН та секцій, які працюють на базі Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості, було проведено семінар «Зміни формату конкурсу-захисту наукових проєктів».  

Детальніше

3 грудня 2020 р.
Година мотиваційного коучингу для ліцеїстів Година мотиваційного коучингу для ліцеїстів

2 грудня 2020 року відбулася онлайн-зустріч з учнями Нововолинського наукового ліцею-інтернату, на якій розглянули питання сучасних трендів та змін в освіті. Ліцеїсти отримали корисні поради як прокачати свої навички за допомогою участі у різноманітних проєктах Малої академії наук України.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа