Архів новин
: : Всі новини за 2019 рік

Загальна кількість новин - 155
2 вересня 2019 р.
Навчальні тренінги з підготовки тренерів команд Міжнародної освітньої програми Destination Imagination Навчальні тренінги з підготовки тренерів команд Міжнародної освітньої програми Destination Imagination

Національним центром «Мала академія наук України» 21, 28 вересня та 5 жовтня ц. р. буде проведено одноденні навчальні тренінги з підготовки тренерів команд Міжнародної освітньої програми Destination Imagination.  

Детальніше

30 серпня 2019 р.
Методична п’ятниця у ВОМАН Методична п’ятниця у ВОМАН

Напередодні нового навчального року у Волинській обласній МАН, в рамках Школи методиста, відбувся навчально методичний семінар «Інструменти педагогічного маркетингу».  

Детальніше

29 серпня 2019 р.
 Волинська обласна МАН оголошує набір слухачів на перший рік навчання Волинська обласна МАН оголошує набір слухачів на перший рік навчання

Якщо тобі – 13-17 років, ти прагнеш успіху, набути нових знань та практичних навичок, зробити перше відкриття, провести експеримент, написати програму чи сконструювати робота, знайти нових друзів і визначитись з майбутньою професією – приєднуйся до спільноти манівців!  

Детальніше

13 серпня 2019 р.
Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху

НЦ «Мала академія наук України» запрошує підлітків 12–16 років взяти участь у Фестивалі шістдесятництва та дисидентського руху, який відбудеться 4–7 жовтня 2019 року у Києві.  

Детальніше

13 серпня 2019 р.
Слідами пращурів Слідами пращурів

З 5 по 11 липня слухачі Волинської обласної МАН мали нагоду долучитися до археологічної експедиції, що діє в селі Пугачівка, Рокитнянського району, Київської області під керівництвом науковців Архітектурно-археологічної експедиції Інституту археології НАН України.  

Детальніше

10 липня 2019 р.
Кенгуру скликає друзів Кенгуру скликає друзів

З 2 по 8 липня 2019 року у м. Яремча відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Учасниками семінару стали 140 педагогів-математиків з усієї України. Волинь представляли троє координаторів конкурсу з Любомльського району, міст Луцька та Нововолинська.  

Детальніше

3 липня 2019 р.
VІІ Наукова школа з фізики для школярів  на базі Європейської організації ядерних досліджень VІІ Наукова школа з фізики для школярів на базі Європейської організації ядерних досліджень

З 24 по 28 червня 2019 року Пішова Поліна, слухачка секції експериментальної фізики Волинської Малої академії наук, стала учасницею VІІ Наукової школи з фізики для школярів на базі Європейської організації ядерних досліджень (CERN).  

Детальніше

2 липня 2019 р.
Літо з Міжнародним математичним конкурсом «Кенгуру-2019» Літо з Міжнародним математичним конкурсом «Кенгуру-2019»

З 23 по 29 червня 2019 року у м. Львові відбувся навчально-оздоровчий табір переможців Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Захід в черговий раз відбувся на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Організатори навчально-оздоровчого табору – центральний оргкомітет ММК «Кенгуру» в Україні.  

Детальніше

2 липня 2019 р.
Літо з мелодією природи Літо з мелодією природи

Спекотний літній період пройшов дуже продуктивно для молодих науковців-біологів, які мали змогу попрацювати в лабораторному комплексі Bio-Lab, з 18 по 24 червня у м. Києві на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості НЦ «МАНУ»  

Детальніше

21 червня 2019 р.
Літня школа з фізики Літня школа з фізики

З 1 по 7 червня 2019 року на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості Національного Центру “Мала академія наук України” відбулася Всеукраїнська літня школа з фізики. Учасниками літньої школи від Волинської області стали Земцов Георгій, учень 10 класу Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради, та Приходько Андрій, учень 10 класу Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа