Архів новин
: : Всі новини за 2019 рік

Загальна кількість новин - 155
21 червня 2019 р.
Вчителі-біологи з усіх куточків Волині здобували нові знання!


Вчителі-біологи з усіх куточків Волині здобували нові знання!

В четвер, 20 червня, відбувся науково-методичний семінар для керівників секцій відділень хімії, біології, екології та аграрних наук «Сучасні підходи до організації науково-дослідницької роботи слухачів відділень хімії, біології, екології та аграрних наук МАН України».  

Детальніше

19 червня 2019 р.
Міжнародний літній табір для підлітків Міжнародний літній табір для підлітків "Знайди свої покликання"

З 15 по 21 липня 2019 року Національним центром "Мала академія наук України" спільно з Благодійною фундацією "Агенти змін" та Центром гуманістичних технологій "АХАЛАР" буде проведено Міжнародний літній табір для підлітків "Знайди свої покликання".  

Детальніше

18 червня 2019 р.
Літній інтелектуальний простір Літній інтелектуальний простір

З 10 по 14 червня 2019 року у м.Луцьку на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинською обласною Малою академією наук були проведені обласні літні школи “Юний математик”, “Основи мікроелектроніки та робототехніки”, “Юний програміст”, біологічна та філологічна.  

Детальніше

10 червня 2019 р.
Керівник секції ВО МАН «Кліматологія та метеорологія» – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019» Керівник секції ВО МАН «Кліматологія та метеорологія» – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019»

Педагоги з усіх куточків України з’їхалися 4-6 червня у м. Київ, де відбувся ІІ очний фінальний тур ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019». Участь у заході взяли кращі керівники гуртків та секцій для школярів в системі позашкільної освіти. Цьогоріч на відбірковому заочному етапі конкурсу журі оцінювало понад 90 портфоліо переможців обласних етапів конкурсу, а у фінальному турі зустрілося 37 педагогів.  

Детальніше

5 червня 2019 р.
Шановне товариство! Шановне товариство!

У листопаді 2019 року Волинською обласною МАН буде проведено обласну науково-практичну учнівську конференцію «Волинь і волиняни в історії та культурі України».

До участі у конференції запрошуються учні 8–11 класів, які мають власні (авторські) наукові дослідження з визначених напрямів конференції.  

Детальніше

5 червня 2019 р.
Міжнародна літня школа з дистанційного зондування Землі (в рамках діяльності Академії Copernicus НЦ «МАНУ») Міжнародна літня школа з дистанційного зондування Землі (в рамках діяльності Академії Copernicus НЦ «МАНУ»)

З 1 до 6 липня 2019 року на базі курортного готелю «Квелле Поляна» селища Поляна Свалявського району Закарпатської області, НЦ «МАНУ» спільно з Академією Copernicus Словацької Республіки та Академією Copernicus Республіки Польщі буде проведено Міжнародну літню школу з дистанційного зондування Землі (в рамках діяльності Академії Copernicus НЦ «МАНУ»).  

Детальніше

4 червня 2019 р.
Відбувся семінар-практикум керівників наукових секцій, методистів наукового відділення наук про Землю     Відбувся семінар-практикум керівників наукових секцій, методистів наукового відділення наук про Землю

28-30 травня у м. Херсон Національним центром «Мала академія наук України» та комунальним закладом «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради проведено семінар-практикум «Актуальні напрями науково-дослідницької діяльності учнів у відділенні наук про Землю МАН України».  

Детальніше

3 червня 2019 р.
Юні лідери Ківерцівщини та їх наставники відвідали Волинську обласну МАН Юні лідери Ківерцівщини та їх наставники відвідали Волинську обласну МАН

03 червня 2019 року на базі Волинської обласної МАН відбулося виїзне засідання для 17 лідерів учнівського самоврядування та десяти педагогів Ківерцівського району. Учасники зустрічі детально ознайомились з діяльністю Волинської обласної МАН.  

Детальніше

3 червня 2019 р.
XІІ Міжнародна науково-практична конференція «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави»


Шановні колеги, запрошуємо до участі у XІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави», яка відбудеться 1–8 липня 2019 року, у місті Чорноморську Одеської області.  

Детальніше

28 травня 2019 р.
Шановні друзі, колеги, випускники МАН України! Шановні друзі, колеги, випускники МАН України!

Звертаємось до Вас з проханням допомогти у моральній та фінансовій підтримці для лікування хорошої, світлої людини, професіонала, методиста Волинської обласної Малої академії наук – Світлани Василівни Мельничук. Світлана – молода мама, самостійно виховує трирічну донечку Дзвінку.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа