Архів новин
: : Всі новини за 2019 рік

Загальна кількість новин - 155
13 листопада 2019 р.
Методичний консультарій Методичний консультарій

Захоплення науковою діяльністю набуває все більших обертів серед школярів не тільки обласного центру, а й районних навчальних закладів.  

Детальніше

12 листопада 2019 р.
Ювілейна Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України” Ювілейна Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”

З 5 по 7 листопада 2019 року в місті Києві в рамках IV Міжнародного форуму “Innovation Market” відбулася Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”. Виставка проводилась у форматі стендового захисту за сімома номінаціями. На виставці-конкурсі було представлено понад сто двадцяти робіт з різних куточків України.  

Детальніше

11 листопада 2019 р.
Перші наукові Пікніки в ОТГ Перші наукові Пікніки в ОТГ

Працівники та вихованці Волинської обласної Малої академії наук мали можливість долучитись до проведення унікального заходу із популяризації науки для дітей і молоді - "Наукові пікніки в ОТГ». Захід пройшов за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА. Такі зустрічі вже шостий рік поспіль збирали всіх зацікавлених у науці в місті Луцьку, а подібний захід в районах відбувся вперше.  

Детальніше

6 листопада 2019 р.
Юні волинські біологи повернулись з бронзою! Юні волинські біологи повернулись з бронзою!

З 29 жовтня по 3 листопада у м. Полтава пройшов ХХVIII Всеукраїнський турнір юних біологів. За право здобути золото в турнірі боролися 24 команди з 13 областей України та міста Києва, загалом це 118 юних любителів біології   

Детальніше

6 листопада 2019 р.
На Волині зібрались кращі знавці хімії з усієї України На Волині зібрались кращі знавці хімії з усієї України

З 31 жовтня по 5 листопада Волинь радо зустрічала учасників XVIII Всеукраїнського турніру юних хіміків. Окрім 20 команд з різних регіонів України в турнірі взяли участь дві іноземні команди з Мексики та Вірменії.   

Детальніше

6 листопада 2019 р.
Слухачі Волинської обласної МАН – стипендіати Президента України! Слухачі Волинської обласної МАН – стипендіати Президента України!

П’ятеро слухачів Волинської обласної МАН, переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН 2019 року, визнано Стипендіатами Президента України!  

Детальніше

5 листопада 2019 р.
Найкращі знавці географії на Волині! Найкращі знавці географії на Волині!

З 28 жовтня по 01 листопада у м. Вінниця відбувся фінальний етап XV Всеукраїнського турніру юних географів. В інтелектуальному змаганні взяли участь 19 команд з різних куточків України. Протягом тижня учасники турніру полемізували та аргументували правильність власних розв’язків двадцяти складних географічних проблем.  

Детальніше

5 листопада 2019 р.
Чим більше знаєш, тим більше можеш Чим більше знаєш, тим більше можеш

З 28 жовтня по 1 листопада 2019 року Слобожанщина гостинно зустрічала юних науковців: у Харкові відбувся фінальний етап ХV Всеукраїнського турніру юних економістів. 18 команд з 9 областей України зійшлися в інтелектуальному герці, щоб вирішити актуальні проблеми економіки України та світу.  

Детальніше

4 листопада 2019 р.
Реалізація нового Закону про освіту: управління стратегією змін Реалізація нового Закону про освіту: управління стратегією змін

30 жовтня 2019 року на базі закладів освіти м. Ковеля відбувся обласний семінар-практикум для керівників закладів загальної середньої освіти на тему: «Реалізація нового Закону про освіту»: управління стратегією змін.  

Детальніше

1 листопада 2019 р.
Ідучи за руки із дощем… та поезією Ідучи за руки із дощем… та поезією

31 жовтня 2019 року у затишній залі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки зібралось більше сотні талановитих старшокласників та їхніх наставників для відзначення та урочистого нагородження переможців та лауреатів обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа