Сайт Волинської МАН - переможець VІІІ Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів : Волинська обласна Мала академія наук
Сайт Волинської МАН - переможець VІІІ Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів

Сайт Волинської МАН - переможець VІІІ Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів

Інтернет асоціацією України  та «Інститутом модернізації змісту освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України проводився VІІІ Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти. В конкурсі взяло участь 1 903 заклади освіти.

Предметом конкурсу стало змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінювався за показниками, згрупованими у такі категорії: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники. Окремо були проведені вебометричні виміри відвідування конкурсних сайтів.

Сайт Волинської обласної МАН було визнано переможцем у номінаціях «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів» - І місце та «Вебометричний рейтинг» - І місце, який визначає доступність матеріалів веб-сайтів через пошукові системи та показники їх згадуваності.

Організатори конкурсу нагородили переможців цінними подарунками та сертифікатами ТОВ «АДАМАНТ-ДС» на надання послуг хмарного сховища та COSMONOVA|NET на професійну освітню екскурсію для 10 кращих слухачів ВО МАН туди, де народжується Інтернет (центр обробки даних національного інтернет-провайдера).

Висловлюємо подяку координаторам роботи сайту Михалюк Т.В. – заступнику директора ВО МАН, Вербицькому В.С.  – керівнику гуртків інформатики ВО МАН.

к-сть переглядів:3542         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа