Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Сайт Волинської МАН - переможець VІІІ Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів : Волинська обласна Мала академія наук
Сайт Волинської МАН - переможець VІІІ Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів

Інтернет асоціацією України  та «Інститутом модернізації змісту освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України проводився VІІІ Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти. В конкурсі взяло участь 1 903 заклади освіти.

Предметом конкурсу стало змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінювався за показниками, згрупованими у такі категорії: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники. Окремо були проведені вебометричні виміри відвідування конкурсних сайтів.

Сайт Волинської обласної МАН було визнано переможцем у номінаціях «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів» - І місце та «Вебометричний рейтинг» - І місце, який визначає доступність матеріалів веб-сайтів через пошукові системи та показники їх згадуваності.

Організатори конкурсу нагородили переможців цінними подарунками та сертифікатами ТОВ «АДАМАНТ-ДС» на надання послуг хмарного сховища та COSMONOVA|NET на професійну освітню екскурсію для 10 кращих слухачів ВО МАН туди, де народжується Інтернет (центр обробки даних національного інтернет-провайдера).

Висловлюємо подяку координаторам роботи сайту Михалюк Т.В. – заступнику директора ВО МАН, Вербицькому В.С.  – керівнику гуртків інформатики ВО МАН.