Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2196
31 жовтня 2023 р.
Консультаційна онлайн - сесія з педагогами іноземних мов Консультаційна онлайн - сесія з педагогами іноземних мов

Мала академія наук відкриває нові горизонти і для учнів, і для педагогів. Консультаційні сесії для педагогів, які організовує у жовтні-листопаді Волинська МАН, зумовлені потребою висвітлення організації наукової діяльності у закладах середньої та позашкільної освіти, особливостей підготовки до конкурсу-захисту наукових робіт та загалом організаційних моментів, що стосуються науково-методичного забезпечення педагогів у роботі з учнями.  

Детальніше

30 жовтня 2023 р.
Підведено підсумки обласного турніру юних істориків Підведено підсумки обласного турніру юних істориків

Цьогорічний турнір юних істориків був приурочений 90 - м роковинам Голодомору в Україні. 16 команд юних істориків з усієї області дискутували на складні, але надзвичайно актуальні для України та й усього світу питання.  

Детальніше

24 жовтня 2023 р.
Турнір юних інформатиків Турнір юних інформатиків

20 жовтня 2023 року відбувся обласний турнір юних інформатиків. Цього турнірного сезону команди програмістів працювали над створенням проєкту комп’ютерного моделювання засобів протиповітряної та протиракетної оборони.  

Детальніше

17 жовтня 2023 р.
Конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» Конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Інститут політико-правових та релігійних досліджень проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України  

Детальніше

10 жовтня 2023 р.
Неймовірний результат! Неймовірний результат!

26–29 вересня у м. Загреб (Хорватія) пройшло Міжнародне інноваційне шоу INOVA. Юні волиняни, вихованці Волинської МАН, захищали честь України у трьох різних секціях цього престижного інтелектуального конкурсу.  

Детальніше

10 жовтня 2023 р.
Педагоги Волинської МАН - переможці обласного етапу Bceукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних закладів системи освіти Педагоги Волинської МАН - переможці обласного етапу Bceукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних закладів системи освіти

У Міжнародний День вчителя переможці обласного етапу Bceукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних закладів системи освіти, керівники гуртків та секцій Волинської МАН отримали свої нагороди - грамоти та цінні подарунки.  

Детальніше

10 жовтня 2023 р.
Турнір юних математиків імені Михайла Кравчука Турнір юних математиків імені Михайла Кравчука

Цьогоріч турнірний сезон на Волині стартував Турніром юних математиків імені Михайла Кравчука!  

Детальніше

4 жовтня 2023 р.
Всеукраїнська профільна  історична школа Малої академії наук України  (курс із історії мистецтва) Всеукраїнська профільна історична школа Малої академії наук України (курс із історії мистецтва)

Національним центром «Мала академія наук України» з 9 по 30 жовтня 2023 року буде проведено Всеукраїнську профільну історичну школу Малої академії наук України «Бачити як історик: минуле та сьогодення крізь мистецтво». Цільова аудиторія: здобувачі освіти 8-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.  

Детальніше

3 жовтня 2023 р.
Дев`ять слухачів Волинської МАН стали цьогоріч Стипендіатами Президента України! Дев`ять слухачів Волинської МАН стали цьогоріч Стипендіатами Президента України!

За підсумками фінального туру Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, здобувши високі результати у своїх наукових секціях, дев`ять слухачів Волинської МАН отримуватимуть стипендію Президента України!  

Детальніше

26 вересня 2023 р.
Курс «Побудова та дослідження графів у Python» для учнів 9-11 класів Курс «Побудова та дослідження графів у Python» для учнів 9-11 класів

Національний центр «Мала академія наук України» з 29 вересня до 10 листопада 2023 року проводитиме курс «Побудова та дослідження графів у Python» у межах Всеукраїнської профільної ІТ-школи Малої академії наук України з використанням дистанційних технологій.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа