IV ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА : Волинська обласна Мала академія наук
IV ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА

IV ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА

З 22 по 26 березня  2024 року Волинь зібрала найкращих юних правознавців з усіх куточків країни на IV ЕТАП  ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА.

Аби випробувати свої сили та позмагатися за першість у знаннях в галузі права до Луцька прибуло 80 учасників з 24 областей України, та почесні члени журі - провідні науковці України, викладачі знаних на весь світ вишів та вчителі основ правознавства.

Відкриття заходу відбулося у Луцькому національному технічному університеті, де делегації буквально зустріла богиня правосуддя Феміда, а також привітали заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук; начальник управління освіти і науки Волинської ОДА  Наталія Матвіюк; головний спеціаліст Міністерства освіти і науки   України Раїса Євтушенко; заступниця директора Національного Центру Мала академія наук України Анна Грітчина.

Теоретичний та практичний тури було проведено у Волинському науковому ліцеї Волинської обласної ради.

По завершенню практичного туру учасники вирушили на екскурсію до спортивно-розважального комплексу Адреналін Сіті,  де відвідали Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків та Музей науки і техніки та промислового дизайну.

Ранок 25 березня згідно з графіком був відведений на апеляції, проте наш суддівський склад спрацював просто блискуче і на розгляд не було подано жодної апеляції!

Натомість учні та їх керівники стали учасниками тренінгу «Використання нейромереж у навчанні та повсякденному житті» організованого Луцьким національним технічним університетом. Наприкінці тренінгу всі учасники отримали сертифікати з рук ректора ЛНТУ Ірина Вахович та президента Малої академії наук, доктора фізико-математичних наук, професора Станіслава Олексійовича Довгого, який прибув до Луцька аби особисто привітати учасників Олімпіади.

Для того, щоб Луцьк запам’ятався не лише як місце проведення змагання, а й прекрасне місто та, щоб подарувати учням, керівникам та журі яскраві та незабутні враження, решту дня було присвячено екскурсії по Старому місту,  Луцькому замку.

Гості відвідали і Музейний простір "Окольний замок".

На урочистому закритті найкращі з найкращих отримали відзнаки та пам’ятні призи. 

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм сил та наснаги, щоб продовжувати розвиватися у цій області, адже за вами майбутнє.

Ми дякуємо керівникам, які не зважаючи на часто складні обставини на блискуче підготували учасників. Ваш внесок неоціненний. 

Схиляємося перед титанічною роботою нашого журі, перед вашою професійністю, сумлінністю, чесністю та неупередженістю. Ви найкращі!

З нетерпінням очікуємо нових спільних проєктів та продовження плідної співпраці. 

к-сть переглядів:159         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа