І знову ЗОЛОТО у Волині! : Волинська обласна Мала академія наук
І знову ЗОЛОТО у Волині!

І знову ЗОЛОТО у Волині!

Вітаємо Іреник Мар’яну, вихованку Волинської обласної Малої академії наук,  ученицю 11 класу комунального закладу загальної середньої освіти “Луцький ліцей № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради” з перемогою  на Європейській виставці креативності та інновацій “EUROINVENT”, яка проходила з 9 по 14 травня 2023 року в румунському місті Ясси.

 750 учасників з різних країн представляли свої проєкти.  Мар'яна дослідила антиексудативну активність вперше синтезованих похідних імідазо [2,1-b][1,3] тіазину та виборола ЗОЛОТУ медаль! Науковий керівник – Сливка Наталія Юріївна, доцент Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Мар’яна охоче поділилася з нами своїми емоціями від участі у виставці: “Перед тим, як розповісти свої враження від міжнародного конкурсу, я б хотіла подякувати тим людям, без яких ця чудова подія не відбулася б, а це – Мала академія наук та мій науковий керівник Сливка Наталія Юріївна.

Це був справді крутий та незабутній досвід. Я щаслива, що не лише змогла представляти Україну на міжнародній виставці креативності та інновацій, яка проходила в Румунії, а й послухала проєкти інших учасників з Малайзії, В'єтнаму, Румунії та інших, а також розповіла про своє дослідження, як журі так і всім охочим.

Неймовірна команда, з якою я провела ці дні – це дійсно дуже цілеспрямовані та креативні люди, кожен з яких має свою унікальну історію та цікаві винаходи. А супервайзери – це ті, хто справді підтримає тебе.

Не можу не згадати слова Ліни Костенко: “А ви думали, що Україна так просто. Україна-це супер. Україна-це екслюзив”. Наші діти – це унікальні науковці та винахідники, які з кожним роком все більше вражають силою, витримкою та здібностями. Такий народ неможливо подолати, про нього неможливо змовчати, а ми, нове покоління, все зробимо для того, щоб Україна стала взірцем для європейських країн та приводом для гордощів”.

Пишаємося, Мар’яно, твоїми досягненнями, дякуємо педагогам, батькам та науковому керівнику Наталії Сливці.

к-сть переглядів:532         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа