#МАНпрацює <br>Від зміни формату конкурсу до зміни світогляду : Волинська обласна Мала академія наук
#МАНпрацює
Від зміни формату конкурсу до зміни світогляду

#МАНпрацює   <br>Від зміни формату конкурсу до зміни світогляду

11 березня 2020 року в м. Києві НЦ «МАН України» проведено семінар-практикум щодо змін формату Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Участь у семінарі взяли 60 педагогів з усіх територіальних відділень МАН України.

Як зазначають організатори, цього року конкурс-захист буде проведено в міжнародному форматі змагання: не науково-дослідницьких робіт, а дослідницьких проєктів. Він передбачатиме уведення семи нових компонентів: електронної реєстрації учасника, декларації академічної доброчесності, перевірки тексту роботи на плагіат, написання анотації дослідження відповідно до правил, прийнятих у науковій спільноті, мотиваційного листа (особистого обґрунтування цінностей автора дослідження), постерного захисту, наукової конференції. Журі оцінюватиме три складові дослідницького проєкту: ретельність виконання дослідницької роботи (письмового тексту дослідження, що відображає всі його етапи і виконується відповідно до чітких вимог), постерний захист (вміння конкурсанта презентувати науковий апарат дослідження у формі запитань-відповідей, його орієнтування в темі проєкту й галузі знань загалом) та презентацію найбільш суттєвих результатів дослідження на науковій конференції перед усіма учасниками секції.

Волинська обласна МАН розділяє світоглядні та ціннісні принципи манівської спільноти та активно долучається до формування нового покоління наукової еліти України.

 #МАНпрацює

 

к-сть переглядів:1793         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа