Форум освітніх змін : Волинська обласна Мала академія наук
Форум освітніх змін

Форум освітніх змін

21 лютого 2020 року відбудеться Форум освітніх змін, присвячений громадянській освіті для підлітків. Захід проводиться у рамках дворічного проєкту «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» – школа «Агенти змін. Діти».

Під час Форуму презентують інноваційні інструменти у роботі з молоддю для формування її активної життєвої позиції та здатності до самореалізації. Також проаналізують успішні практики впровадження громадянської освіти у світі і можливість застосування їх в Україні.

У межах Форуму освітніх змін обговорять шляхи взаємодії вчителів, батьків і дітей, а саме:

  • соціально-культурні тренди;
  • стереотипи про сучасних дітей;
  • партнерство вчителів і батьків;
  • психологічне здоров’я викладачів;
  • основи практики концентрації уваги.

Результати своєї роботи представлять учасники проєкту Школи «Агенти змін», яка розкриває потенціал дітей і дає їм змогу реалізувати власні ідеї. Минулого року учасники віком 13–16 років успішно втілили в життя 67 різноманітних заходів та проєктів по всій Україні.

Форум освітніх змін збирає зацікавлених педагогів і активістів, які зможуть отримати нові знання та розширити коло однодумців. За підсумками роботи Форуму будуть надіслані рекомендації до Міністерства освіти і науки України.

Проєкт «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» – «Агенти змін. Діти» реалізують: Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», Національний центр «Мала академія наук України», Благодійний фонд «Агенти змін», Молодіжна ініціатива «Серце в долоньках» за фінансової підтримки Фонду демократії ООН (UNDEF) упродовж 2018–2020 років.

Участь у форумі безкоштовна. Місце проведення буде повідомлене після підтвердження реєстрації. П’ятдесяти найбільш вмотивованим учасникам з регіонів, які дадуть детальні відповіді на запитання анкети, буде компенсовано вартість проїзду до Києва та у зворотному напрямку.

Для реєстрації заповнюйте форму  Заявки на участь приймаються до 2 лютого 2020 року (23:59). Оголошення результатів – 4 лютого.

к-сть переглядів:2125         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа