Євровікторина від Представництва ЄС в Україні : Волинська обласна Мала академія наук
Євровікторина від Представництва ЄС в Україні

Євровікторина від Представництва ЄС в Україні

Інформуємо, що, починаючи з 12 січня 2018 року, стартувала четверта щорічна всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи від Представництва ЄС в Україні. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні: флешки, футболки, кепки та багато іншого.

Пройти Євровікторину можна на сайті www.euroquiz.org.ua. Вікторина проходитиме в п’ять етапів з січня по квітень 2018 року. Найуспішніші учасники зможуть обміняти свої бали на численні сувеніри від Представництва ЄС, а 100 найкращих гравців у кожній категорії отримають спеціальні подарунки.

Організатори підготували дві категорії питань: для учасників до 14 років та старших за цей вік. Щоб завершити вікторину, потрібно відповісти за 5 раундів принаймні на 75 питань для учасників до 14 років та на 100 питань для тих, хто старший 14 років.

Усі без винятку учасники, які пройдуть 5 раундів вікторини, зможуть отримати електронний сертифікат про участь у Євровікторині й дізнатися нові разючі факти про ЄС.

Детальна інформація та реєстрація учасників – на сайті www.euroquiz.org.ua.

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 044 425 7709 чи пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua. 

Довідково: Проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство». Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України. 

к-сть переглядів:2019         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа