Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Запрошуємо долучитися до курсу : Волинська обласна Мала академія наук
Запрошуємо долучитися до курсу

Національним центром «Мала академія наук України» у період з 18 вересня до 18 жовтня 2023 року буде проведено курс «Місце злочину. Біологічна зброя» у межах Всеукраїнської біологічної школи.

Біологічна зброя - це зброя масового ураження, основою дії якої є патогенні мікроорганізми - бактерії, віруси й токсини, що виробляються мікроорганізмами й рослинами і несуть смертельну небезпеку для людини. На відміну від інших видів озброєння дія біологічної зброї може залишатися тривалий час непомітною, адже миттєвий спалах захворюваності в конкретній місцевості може бути викликаний природними причинами.

На заняттях учасники дізнаються, як ідентифікувати різні типи біологічної зброї, методи її поширення та наслідки для здоров’я.

До участі запрошуються здобувачі освіти 9-11 класів закладів загальної середньої освіти.

Для реєстрації необхідно до 16 вересня 2023 року заповнити онлайн- анкету за покликанням: https://forms.gle/eY5DBddUY9to7eKR8.

Навчання буде здійснюватися з використанням дистанційних технологій у режимі онлайн на платформах «Google Classroom» і «Zoom» (доступ до відповідних електронних ресурсів буде надісланий учасникам на електронні адреси, зазначені під час реєстрації, у період з 16 до 18 вересня 2023 року).

Заняття щопонеділка та щочетверга о 17:00. Тривалість заняття 90 хвилин.

Детальна інформація за телефоном: (068) 011 22 75, Альона БУТКЕВИЧ.