Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

6 червня на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулись обласні змагання з робототехніки «Robo-Slalom Volyn 2023» : Волинська обласна Мала академія наук
6 червня на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулись обласні змагання з робототехніки «Robo-Slalom Volyn 2023»

Учасники змагань демонстрували власноруч зібрані та запрограмовані роботи,  основним завданням яких було якнайшвидше  проїхати по визначеній траєкторії, що позначена чорною лінією.

 Змагання відбувалися у двох номінаціях: Слалом швидкісний (два і більше датчиків) та Слалом швидкісний спеціальний (лише один датчик).  Участь у змаганні взяли 22 команди з м.Луцька, Нововолинська, Ківерець та Володимира.

Змагання були цікавими, захопливими та трохи напруженими, адже за три спроби потрібно було продемонструвати найкращий (найменший) час на подолання визначеної відстані. Юні учасники з великим азартом слідкували за рухом роботів-суперників та намагалися зробити все по максимуму, щоб власний робот краще справився з поставленим завданням. Інтрига - хто переможе тривала до завершення третьої спроби останнього учасника.

Отож, наші переможці:

Категорія: слалом швидкісний спеціальний:

І місце - Благовірний Назарій,  Щур Василь, Волинська МАН;

ІІ місця  - Дзюба Назарій, Боруцький Давид, Володимир-Волинський ліцей "Центр освіти" Волинської обласної ради; 

ІІІ місця - Корнійчук Андрій, Еслюк Максим, Луцька ЗОШ №17,  Староверський Павло, студія Robolab, м. Ківерці, та Аветісян Артем, Луцький ліцей №27;

Категорія: слалом швидкісний:

І місце - Кантор Станіслав, Шабас Богдан, Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради;

ІІ місця - Грицюк Максим, студія Robolab, м. Ківерці), Кордонець Ярослав, Гринишин Максим, Володимир-Волинський "Центр освіти" Волинської обласної ради;

ІІІ місця - Мельничук Богдан, Благовірний Назарій, Щур Василь, Волинська МАН та Денисюк Олексій, Луцький ліцей №27.

Усі юні робототехніки отримали подарунки від ректора Анатолія Цьося, а наші чемпіони - ще і подарунки від співорганізаторів змагань Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

​​

Щиро дякуємо наставникам наших юних конструкторів!