Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Пам’ятаємо. Єднаємось. Переможемо! : Волинська обласна Мала академія наук
Пам’ятаємо. Єднаємось. Переможемо!

172 педагоги з усіх куточків області уже  зареєструвалися координаторами меморіального дослідницько-пошукового проєкту "Небесний легіон Волині". Близько сотні з них сьогодні взяли участь у настановчій нараді.

 Цінними порадами щодо особливостей фіксації відомостей про загиблих  воїнів з присутніми поділився Олександр Дем’янюк, доктор історичних наук, професор, проректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Богдан Зек, кандидат історичних наук, завідувач відділу Волинського краєзнавчого музею представив  комеморативні практики, електронну базу даних і окреслив національно-патріотичну складову  проєкту.

На  особливостях спілкування із родинами, які втратили близьких на війні, у своєму  виступі зупинилась Тетяна Гордовська, координатор ветеранського простору “Плюс Плюс ++”, клінічний психолог.

По завершенню наради учасники обговорили особливості реалізації проєкту у громадах. 

Нагадуємо, що І етап проєкту триває до 01 червня 2023 року. Реєстрація координаторів проєкту активна за посиланням https://forms.gle/Rxn5GBz7xkQoQGXX9

Матеріали проєктів можливо зареєструвати за посиланням https://forms.gle/dc2edKaAntw8vuNV8

Щиро дякуємо експертам наради та учасникам проєкту за активну участь у його реалізації. 

Увіковічнимо пам'ять про кожного нашого Героя разом. Слава Україні! Героям слава!

172 педагоги з усіх куточків нашої області уже  зареєструвалися координаторами проєкту "Небесний легіон Волині".  Лише у єднанні - сила й Перемога українців. Кожна записана  історія, біографія це не лише інформація - це  ціле життя, Всесвіт, якого більше не має. Пам'ятаємо про кожного. Слава Героям!