Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Волинські МАНівці - переможці Всеукраїнської олімпіади з креативності! : Волинська обласна Мала академія наук
Волинські МАНівці - переможці Всеукраїнської олімпіади з креативності!

Вітаємо з перемогою команду Open Kids та їх тренерку Клімук Ірину Миколаївну з перемогою у ІІІ Всеукраїнській олімпіаді з креативності - Міжнародної програми «Destination Imagination Ukraine»!

23 команди зі всієї України змагалися кожен у своїй віковій категорії за сумою балів у командному та миттєвому викликах. Обравши командний виклик команди готували розв`язання з листопада.

На заваді до перемоги не стали ні карантин, ні те, що часу для підготовки було менше і навіть онлайн-формат не злякав та не зупинив юних учасників на шляху тривалої креативної подорожі.

Окремим завданням для учасників є також розвязання командного виклику з командами близнюків. Цьогоріч команда Open Kids рандомно отримала своїми близнюками дві команди з м. Києва ЧІКІБАМБОНЯТА та Блискавки. Головне завдання цього виклику показати, що змагання це не тільки конкуренція але й вміння знайти друзів. Наслідком такої співпраці й дружби виявилась перемога у цьому виклику.

Вітаємо команду, тренерку та батьків, які сміливо відважилися отримати ці виклики та креативно їх вирішити.

До речі, команда Open Kids вперше бере участь в олімпіаді та є найменшими з трьох вікових категорій!

Всеукраїнська олімпіада з креативності відбувається третій рік поспіль в нашій країні, але це є міжнародний проект, який налічує більше 30 років існування. Головним завданням олімпіади є підготовка дітей до невідомого майбутнього, а саме: навчитися креативити та застосовувати творчий підхід в житті, презентувати себе та свій проект, а також працювати в команді! Впевнені, що учасники отримали всі ці необхідні навички і з задоволенням продовжать свою креативну подорож у наступних сезонах!