Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ПІЗНАЄМО ЖИВИЙ СВІТ З КОРИСТЮ ДЛЯ СЕБЕ : Волинська обласна Мала академія наук
ПІЗНАЄМО ЖИВИЙ СВІТ З КОРИСТЮ ДЛЯ СЕБЕ

Осіння пора – час проведення зустрічей зі слухачами заочно-дистанційної школи Волинської обласної Малої академії наук. Цьогорічна сесія секції біології відбулась в режимі онлайн. Поринути у світ організації людського організму, розібратися в особливостях анатомічної будови серця, лімфатичної та вегетативної нервової системи – таким насиченим та багатим на цікаві факти був цикл лекцій кандидата біологічних наук, доцента Волинського національного університету імені Лесі Українки Тетяни Шевчук.

 

А далі вектор пізнання органічного світу пройшов від великого до мікроскопічного. Що ми знаємо про роль мікроорганізмів в природі? Як вони змінюють навколишнє середовище, створюючи  сприятливі умови для поширення та існування інших організмів. Це стало темою інтерактивної лекції, а саме  про  роль мікроорганізмів у процесах відновлення порушених земель кандидата біологічних наук Волинського національного університету  імені Лесі Українки Світлани Дяків.

Ще багато цікаво та нового у світі живого чекає слухачів заочно-дистанційної школи. Запрошуємо усіх бажаючих до царини біології!