Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада IJSO : Волинська обласна Мала академія наук
Міжнародна молодіжна наукова олімпіада IJSO

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада IJSO  є однією з найпрестижніших світових наукових олімпіад для молоді, яка включає в себе комплексну теоретичну та практичну перевірку знань та навиків з природничих дисциплін: фізики, хімії та біології.

 Національним  оператором Міжнародної молодіжної наукової олімпіади IJSO  в Україні виступає Національний центр “Мала академія наук України”.

У 2019 році Україна  дебютувала на Олімпіаді виборовши 3 бронзові медалі, а цього року серед українських школярів проводитиметься І Всеукраїнський національний відбір учасників збірної, яка представлятиме країну на міжнародному фіналі 2020, який відбудеться в Німеччині.

Крім того, Україну обрано приймаючою країною IJSO 2022.

Запрошуємо до участі. Детальнішу інформацію про умови та правила проведення Всеукраїнського національного відбору Ви можете знайти у додатку та за посиланням http://man.gov.ua/ua/activities/ijso.

У випадку виникнення додаткових питань, Ви можете звернутися до національного координатора IJSO в Україні Євгена  Кудрявця: jasuselection@man.gov.ua з темою листа IJSO_2020.