Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» у 2020 році : Волинська обласна Мала академія наук
Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» у 2020 році

Запрошуються до навчання учні 8–10-х класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади, школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення.

Мета школи: виховання громадянської свідомості учнівської молоді України шляхом неформального інтерактивного навчання.

Школа проходитиме у м. Києві в чотири етапи (по чотири дні у березні, травні, жовтні, листопаді). У рамках навчання – домашні завдання і консультації в режимі on-line для учнів.

Для участі необхідно до 10 лютого 2020 року (дедлайн – 23:59):

  • заповнити всі поля анкети за посиланням;
  • прочитати промову Джона Кеннеді 1963 року «Я – берлінець» за посиланням;
  • переглянути відеокліп Rag’n’Bone Man – Human (Official Video);
  • надіслати на електронну адресу scakyiv@gmail.com есе на 400–500 слів на тему: «Хто я і що для мене важливо?».

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору за принципом доброчесності. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат, і такі роботи не розглядатимуться.

У темі листа і назві файлу з есе потрібно зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Іванов_Андрій_есе_Хто_я).

З усіх заявок будуть дібрані лише 50 учасників. Списки учнів – учасників навчання у школі будуть оприлюднені після 24 лютого 2020 р.

Місце навчання: Навчально-рекреаційний центр «Міжнародний центр дитячої наукової творчості» (м. Київ, Пуща-Водиця, вул. Квітки Цісик, 14).

Витрати на проживання, харчування та екскурсійне обслуговування учнів здійснюються за рахунок Національного центру «Мала академія наук України».

Витрати на проїзд, харчування учнів у дорозі, витрати на відрядження керівника групи здійснюються за рахунок організації, що відряджає, самофінансування або коштів не заборонених чинним законодавством.