Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Перші наукові Пікніки в ОТГ : Волинська обласна Мала академія наук
Перші наукові Пікніки в ОТГ

Працівники та вихованці Волинської обласної Малої академії наук мали можливість долучитись до проведення унікального заходу із популяризації науки для дітей і молоді  - "Наукові пікніки в ОТГ». Захід  пройшов за підтримки  управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА. Такі зустрічі  вже шостий рік поспіль збирали всіх зацікавлених у науці в місті Луцьку,  а подібний захід в районах відбувся вперше.

Пілотний проект «Наукові пікніки в ОТГ» стартував 5 листопада на території опорного освітнього закладу "Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - гімназія" селища Голоби",  7 листопада – учасників зустрічав НВК с. Залізниця Любешівського району.

Тут були і численні експерименти, і досліди, розвиваючі ігри, головоломки, майстер-класи для любителів науки, а також кожна дитина могла на хвильку спробувати себе у ролі рятувальника, сапера, лікаря, поліцейського. Волинська МАН презентувала  роботу секції «Робототехніка»raquo;, а учні  8-10 класів мали змогу ознайомитись з умовами навчання у Малій академії наук та взяти участь у тренінгу з ефективної комунікації.