Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

У жовтні-грудні 2019 року буде проведено Х Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін : Волинська обласна Мала академія наук
У жовтні-грудні 2019 року буде проведено Х Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін

Національним центром “Мала академія наук України” у жовтні-грудні 2019 року буде проведено Х Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін.

Метою Турніру є виявлення, розвиток і підтримка обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін.

Турнір відбудеться у 2 тури: І тур – відбірковий (дистанційний) проводиться у жовтні-листопаді, ІІ тур – фінальний (очний) – у грудні в м. Києві. У Турнірі можуть взяти участь учні 7-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти відповідного віку. Кількість команд від одного закладу освіти не обмежується. Для участі у Всеукраїнському Інтернет-турнірі із природничих дисциплін необхідно:

- до 22 жовтня 2019 року надіслати заявку (додаток) на участь у Турнірі на електронну адресу комунальної установи “Волинська обласна Мала академія наук”: vvman92@gmail.com;

- до 31 жовтня 2019 року заповнити реєстраційну форму, яка розміщена за посиланням https://vpd.stemua.science/index.php та надіслати відповіді на завдання кваліфікаційного етапу відбіркового туру.

Умови участі у Турнірі, структура, зміст завдань та критерії їх оцінювання розміщені на сайтах Національного центру “Мала академія наук України” www.man.gov.ua. та vpd.stemua.science. 

Додаткові матеріали зазначені за посиланням