Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Слухачка секції економіки – учасниця осінньої школи бізнесу “Європейська бізнес освіта” : Волинська обласна Мала академія наук
Слухачка секції економіки – учасниця осінньої школи бізнесу “Європейська бізнес освіта”

31 жовтня – 1 листопада 2017 року слухачка секції економіки Фісай Юлія, учениця 11 класу комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс № 20 Луцької міської ради Волинської області” (керівник секції – А.В.Сур’як) взяла участь у осінній школі бізнесу, яка відбувалася на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у рамках Тижня факультету економіки та управління.

Юлія мала можливість поспілкуватися з науковцями під час круглих столів “Економічна освіта для зростання добробуту людини: теорія та практика”, “Управління емоціями у діловому спілкуванні” та диспуту “Гармонія в колективі: 7 принципів корпоративної культури”. Також стала учасником тренінгів “Основи лідерства”, “Ефективне лідерство та розвиток людського потенціалу”, “Бухгалтерський облік в родині”, “Податки для молоді”,“Методи прийняття управлінських рішень”,“Формування моделі економічної поведінки людини”.

Учасники школи ділилися своїми науковими дослідженнями та ідеями, дискутували з питань, які їх цікавлять.

Захід став підготовкою не лише до наукового, а й до соціального життя. Адже вміння твердо і послідовно відстоювати свої переконання, принципи у сучасному світі є важливим складником успішної особистості.

Підсумком осінньої школи бізнесу стало вручення сертифікатів учасникам заходу.