Архів новин
: : Всі новини за 2019 рік

Загальна кількість новин - 155
27 грудня 2019 р.
Досліджуючи витоки духовної культури краю… Досліджуючи витоки духовної культури краю…

Фольклорна спадщина волинян багатовимірна та глибока. Завдяки своїй неповторності уснопоетичні твори концентрують витоки народних традицій, вивчення яких набуває все більшої значущості.  

Детальніше

26 грудня 2019 р.
Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2019 році Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2019 році

У 2019 році на Всеукраїнський конкурс приймалися рукописи у категоріях навчальні програми та література за усіма напрямами позашкільної освіти.  

Детальніше

26 грудня 2019 р.
Манівці презентували власні наукові доробки Манівці презентували власні наукові доробки

Упродовж 11-23 грудня 2019 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету та закладів загальної середньої освіти області відбулися секційні конференції-захисти науково-дослідницьких слухачів стаціонарних секцій Волинської обласної Малої академії наук.  

Детальніше

26 грудня 2019 р.
Відбувся тиждень Відбувся тиждень "Юного інформатика"

З 16 по 21 грудня 2019 року у Волинській обласній МАН відбувся «Тиждень юного інформатика» для слухачів відділення комп’ютерних наук.  

Детальніше

24 грудня 2019 р.
Вдалий старт юних науковців


Триває І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у наукових товариствах області. 18 грудня 2019 року такий захід відбувся у м. Ковелі. Школярі, задіяні до наукової діяльності, представляли дослідження у відділеннях мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, історії, філософії та суспільствознавства.  

Детальніше

23 грудня 2019 р.
Обмін педагогічним досвідом Обмін педагогічним досвідом

20 грудня 2019 року педагогічні працівники Волинської обласної Малої академії наук взяли участь у виїзному семінарі-практикумі, який відбувся на базі Тернопільського обласного відділення МАН України.  

Детальніше

21 грудня 2019 р.
Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт серед слухачів наукових товариств Луцького району Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт серед слухачів наукових товариств Луцького району

20 грудня 2019 року на базі Княгинівського НВК відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт серед учнів закладів загальної середньої освіти Луцького району.  

Детальніше

21 грудня 2019 р.
Участь у семінарі “Інновації в роботі наукового відділення технічних наук Малої академії наук України” Участь у семінарі “Інновації в роботі наукового відділення технічних наук Малої академії наук України”

18 грудня 2019 року Національним центром “Мала академія наук України” в м. Києві було проведено семінар “Інновації в роботі наукового відділення технічних наук Малої академії наук України”.  

Детальніше

21 грудня 2019 р.
Тривають інтелектуальні змагання юних науковців Тривають інтелектуальні змагання юних науковців

18 грудня 2019 року у Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Методист відділень математики та економіки Волинської обласної МАН Курносова А.В. ознайомила присутніх із специфікою проведення інтелектуальних конкурсів, вимогами до наукових учнівських досліджень та особливостями публічного захисту отриманих результатів.  

Детальніше

17 грудня 2019 р.
Тренінг з проєктної діяльності Тренінг з проєктної діяльності

16 грудня 2019 року у Волинській обласній МАН відбувся тренінг з проєктної діяльності для методистів відділень МАН. Модератор – Ірина Клімук.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа