Архів новин
: : Всі новини за 2018 рік

Загальна кількість новин - 127
21 грудня 2018 р.
Волинські школярі у фінальному турі змагань! Волинські школярі у фінальному турі змагань!

19 грудня 2018 році у місті Києві в лабораторії МАНЛаб Національного центру “Мала академія наук України” відбувся фінальний тур Всеукраїнського Інтернет-турніру із природничих дисциплін.  

Детальніше

21 грудня 2018 р.
Святкова зустріч з Президентом України





Святкова зустріч з Президентом України

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко з нагоди Дня Святого Миколая зустрілися з талановитою молоддю та ознайомилися з винаходами та творчими розробками школярів, студентів.  

Детальніше

17 грудня 2018 р.
Добро починається з маленьких вчинків… Добро починається з маленьких вчинків…

Щоб подарувати дітям радість, віру в дива, створити атмосферу свята, не потрібно бути чарівником. Головне для цього – велике бажання. Так, слухачі Волинської обласної МАН долучилися до щорічної Всеукраїнської благодійної акції “Миколай про тебе не забуде”. Готувалися заздалегідь – збирали канцелярське приладдя, іграшки, дитячу літературу, солодощі, щоб створити святковий настрій якомога більшій кількості малюків.  

Детальніше

16 грудня 2018 р.
Борис Патон – перший українець, який отримав почесне звання  - Герой України Борис Патон – перший українець, який отримав почесне звання - Герой України

З нагоди святкування 100-річного ювілею Бориса Євгеновича Патона 12 грудня 2018 року відбулося заняття для слухачів відділень технічних наук, фізики та астрономії на тему “Борис Патон – видатний український науковець”.  

Детальніше

13 грудня 2018 р.
Обласний семінар-практикум вчителів фізики Обласний семінар-практикум вчителів фізики

10 грудня 2018 року на базі опорного закладу загальної середньої освіти “НВК “Локачинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - гімназія” відбувся обласний семінар-практикум вчителів.  

Детальніше

12 грудня 2018 р.
«Всеукраїнський юнацький водний приз» «Всеукраїнський юнацький водний приз»

На теренах України конкурс проводиться з 2005 року. На сьогоднішній день в ньому вже взяло участь понад 1500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни.  

Детальніше

12 грудня 2018 р.
70 років Загальної декларації прав людини 70 років Загальної декларації прав людини

5 грудня 2018 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Волинською обласною Малою академією наук був організований круглий стіл на тему «Загальна декларація прав людини та права молодих громадян».  

Детальніше

10 грудня 2018 р.
Волинь і волиняни в історії та культурі України Волинь і волиняни в історії та культурі України

7 грудня 2018 року, в рамках відзначення 100-річчя Національної академії наук України, в приміщенні Волинської обласної бібілотеки для юнацтва, відбулась обласна науково-практична учнівська конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі України».  

Детальніше

10 грудня 2018 р.
Кенгуру скликає друзів Кенгуру скликає друзів

7 грудня 2018 року 6 500 учнів 2-6 класів закладів загальної середньої освіти Волинської області взяли участь у Всеукраїнському етапі Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Організатори конкурсу у Волинській області – управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук.  

Детальніше

5 грудня 2018 р.
Волиняни – стипендіати Президента України Волиняни – стипендіати Президента України

29 листопада 2018 року в місті Києві в приміщенні НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» відбулося урочисте вручення дипломів стипендії Президента України переможцям фінальних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа