Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
1 червня 2017 р.
Всеукраїнська школа-семінар “Сучасні матеріали та технології» на Світязі Всеукраїнська школа-семінар “Сучасні матеріали та технології» на Світязі

30 травня 2017 року на базі «Гарт» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Матеріали і покриття в екстремальних умовах: теоретичні і експериментальні основи технологій виготовлення» розпочала роботу Всеукраїнська школа-семінар “Сучасні матеріали та технології».  

Детальніше

31 травня 2017 р.
Другий етап Школи Агенти Змін “Мистецтвозмін” Другий етап Школи Агенти Змін “Мистецтвозмін”

Впродовж 24-26 травня 2017 року на базі MANLAB.CAMP Національного центру “Мала академія наук України” відбувся 2-й етап ІІІ-ї Школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін”.  

Детальніше

31 травня 2017 р.
Директор Волинської обласної Малої академії наук – лауреат Премії Верховної Ради України!!! Директор Волинської обласної Малої академії наук – лауреат Премії Верховної Ради України!!!

24 травня 2017 року в приміщенні Верховної Ради України відбулася церемонія нагородження 16 лауреатів Премії Верховної Ради - педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Нагороди вручив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.  

Детальніше

24 травня 2017 р.
Всеукраїнські літні наукові школи-2017!!! Всеукраїнські літні наукові школи-2017!!!

До участі у проекті запрошуються учні 9–11-х класів. Кількість місць обмежена. Участь у Всеукраїнських школах платна.  

Детальніше

23 травня 2017 р.
Манівці на обласному фестивалі художньої творчості Манівці на обласному фестивалі художньої творчості

19 травня Театральна площа у м. Луцьку стала місцем для плідного проведення часу. Мистецькі виступи, малюнки, інтелектуальні розваги: куди не глянь – усюди рух та дитячі посмішки.  

Детальніше

22 травня 2017 р.
За знаннями до столиці За знаннями до столиці

19-20 травня 2017 року у м.Києві 30 учнів та педагогів Дубівської ОТГ, на чолі з головою новоствореної громади Романом Троцюком, взяли участь у семінарі-практикумі «Інноваційні підходи в організації науково-дослідницької діяльності МАН України», організованим національним центром «Мала академія наук України» та Волинською обласною МАН.  

Детальніше

22 травня 2017 р.
Шлях до великої науки Шлях до великої науки

18 травня 2017 року на базі опорного освітнього закладу «НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Голоби» відбулася підсумкова науково-практична конференція «Шлях до великої науки». У конференції взяли участь слухачі наукового товариства «ГЕЛІОС», керівники наукових секцій, адміністрація закладу, представники громади та Волинської обласної МАН.  

Детальніше

18 травня 2017 р.
Літні школи Волинської обласної МАН Літні школи Волинської обласної МАН

Волинською обласною МАН проводиться набір учасників літніх наукових шкіл, які відбудуться у м. Луцьку.

До участі у літніх школах запрошуються учні 8-10 класів з районів та віддалених міст області, які планують у 2017-2018 н.р. працювати над науковим дослідженням з певного напряму.

  

Детальніше

15 травня 2017 р.
Вдалий старт юніорів Вдалий старт юніорів

14 травня 2017 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні проведено ІХ обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга). У змаганнях взяли участь 10 команд.  

Детальніше

13 травня 2017 р.
Навчатися, щоб перемагати<br> 
 … міжнародний досвід наукового спілкування …

Навчатися, щоб перемагати
… міжнародний досвід наукового спілкування …

10-12 травня 2017 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась Міжнародна науково-практична конференція учнів-членів Малої академії наук «Україна очима молодих».  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа