Актуальні новини

: : Новини за період - /2020/4/1

Проводимо карантин з користю Проводимо карантин з користю
1 квітня 2020 р.

Онлайн курси — це гарна можливість поглибити або здобути нові знання. Особливо під час карантину, коли вільного часу у багатьох стало значно більше. Аби допомогти пережити цей непростий період з користю, деякі онлайн-сервіси відкрили безкоштовний доступ до своїх курсів. На жаль, велика частина цієї інформації доступна англійською мовою. Однак існує чимало українських платформ, які теж подають корисну інформацію.

МАН-Юніор Дослідник – 2020 МАН-Юніор Дослідник – 2020
1 квітня 2020 р.

«МАН-Юніор Дослідник» – змагання, яке НЦ "Мала академія наук України" проводить для залучення учнів 7–10-х класів до науково-дослідницької діяльності.

Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей «ARCHIKIDZ!»
1 квітня 2020 р.   

Цьогоріч Всеукраїнський фестиваль архітектури для дітей «ARCHIKIDZ!» від НЦ «МАНУ» проходитиме 23 і 24 травня на ВДНГ у власному окремому павільйоні. Зустріч учнів з архітекторами, урбаністами та дизайнерами напередодні літніх канікул вже стала традицією. Отже, відкриваємо реєстрацію шкільних команд!

Школа мислення і комунікацій PRAXIS проводить онлайн-конкурс есе «#PRAXIS_AГОН» для учнів 13–17 років Школа мислення і комунікацій PRAXIS проводить онлайн-конкурс есе «#PRAXIS_AГОН» для учнів 13–17 років
1 квітня 2020 р.

Французький філософ, письменник Оскар Бреніф’є на своїй сторінці у фейсбуці написав пост, присвячений коронавірусу, де зазначив: «…нам раптом доведеться переглянути низку екзистенційних та соціальних парадигм, низку звичок… які нам здавалися очевидними». Пропонуємо поміркувати над цими словами і написати відповідь-есе філософу!


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа