Актуальні новини

: : Новини за період - /2018/9/21

Тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination» Тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination»
21 вересня 2018 р.

Національний центр «Мала академія наук України» проводить тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination».

Дослідницько-експериментальні курси для учнів 8-11 класів у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл Дослідницько-експериментальні курси для учнів 8-11 класів у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл
21 вересня 2018 р.

Національний центр «Мала академія наук України» у 2018-2019 н. р. проводить дослідницько-експериментальні курси для учнів 8-11 класів у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл.

Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Мекарова оголошує набір в Заочну аерокосмічну школу «Всесвіт» Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Мекарова оголошує набір в Заочну аерокосмічну школу «Всесвіт»
21 вересня 2018 р.

Заочна аерокосмічна школа «Всесвіт» (ЗАКШ) – це вид аерокосмічної освіти, який поєднує в собі риси самонавчання і очного навчання. ЗАКШ дає змогу вивчати цікаві дисципліни на відстані та поєднувати таке навчання з іншими захопленнями.


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа